Clipe memorabile la Trattoria Buongiorno

restaurant cununie civila bucuresti

Am fost de curând la o extraordinară petrecere determinată de logodna unor amici, la TrattoriaBuongiorno, un loc în care voi reveni, cu siguranță, și în alte circumstanțe decât ca restaurant pentru o cununie civilă. Mi-a plăcut foarte mult modul în care a fost pus la punct totul, în cele mai mici și aparent nesemnificative detalii.

O petrecere modernă la restaurante pentru cununie civilă din București

Pietenii mei și-au dorit o petrecere modernă, fă niciun fel de intervenție tradițională pe tot parcursul ei. Cei de la restaurantul pentru cununia civilă din București au fost contactați în prealabil pentru a vedea dacă se poate organiza o petrecere nonconformistă, cu mijloace media moderne, cu inserări de transmisiuni online, pe un ecran mare, vizibil pentru toți invitații.

Amicii mei au foarte multe cunoștințe plecate în străinătate. Fie că s-au stabilit acolo, fie că muncesc acolo și nu au avut posibilitatea de a veni în țară la cununia civilă a prietenilor mei. Ideea a fost ca toată lumea, chiar și cei plecați, să participe în același timp. Este clar faptul că erau necesare niște mijloace electronice, conexiune la internet, un ecran pentru proiectie… Dar cu ajutorul consilierului de evenimente de la Trattoria Buongiorno s-au legat toate într-un mod foarte elegant și potrivit.

TrattoriaBuongiorno.ro este o cale ușoară pentru detalii

Aș recomanda acest local și altor persoane care caută restaurante pentru cununie civilă, știind clar faptul ca personalul din acest loc este profesionist și capabil să se adapteze gusturilor și preferințelor clienților. În funcție de ceea ce își dorește fiecare persoană, fiecare cuplu, se personalizează petrecerea de după cununia civilă, astfel încât nu există două petreceri trase la indigo. Fiecare are șarmul ei, specificul și detaliile care o pun într-o lumină specială, iar cei de la restaurantul pentru petreceri de după cununia civilă depun un efort considerabil în acest scop.

Copyright Impact Music 2019