Lucruri inedite pe care le poti face cu Coca Cola

Desi nu este o bautura foarte sanatoasa, Coca Cola este apreciata in lumea intreaga pentru gust si pentru racoarea pe care o ofera. Cu toate astea, poate fi folosita la multe alte lucruri, unele dintre ele de-a dreptul incredibile.

Spre exemplu, daca te doar stomacul, poti bea Coca Cola. Initial, aceasta licoare era prescrisa chiar de doctori in cazul indigestiei si a durerilor de stomac. Alte beneficii majore in sanatate pe care le ofera, sunt ca poate elimina ameteala, diareea sau sughitul. Nu credeai ca aceasta bautura poate sa fie si sanatoasa, nu?

O alta utilitate deosebita pe care o are este ca poate sa curete hainele. Petele de grasime sau petele de sange pot disparea in cel mai scurt timp daca introduci in masina de spalat o doza de Cola.

Pana si toaleta poate sa fie curatata cu Cola. Inainte de a o curata, toarna o doza in apa si asteapta-te la grasime sa fie de-a dreptul topita!

Iarna, Cola este o adevarata unealta pentru dezghetat. Astfel, daca geamul de la masina este inghetat, in loc sa te straduiesti sa il dezgheti, poti folosi o doza de cola. Aceasta topeste cu usurinta gheata si iti ofera posibilitatea de a curata foarte repede geamurile. In plus, datorita acidului citric, Cola curata extrem de bine chiar si cele mai murdare geamuri. Nu trebuie decat sa inmoi o carpa in aceasta bautura multi talentata si sa cureti geamurile cu ea.

Rugina este un alt element care poate fi indepartat cu ajutorul licorii magice. Daca vrei sa cureti obiecte mici de rugina, tot ce trebuie sa faci este sa le introduci in Cola peste noapte si sa le speli a doua zi. Vor fi ca si noi. In multe cazuri, Coca Cola isi va face treaba mult mai bine decat un produs de indepartat rugina pe care il cumperi din comert.

Nu in ultimul rand, Coca Cola, mai ales cea dietetica, poate exploda. Este bine sa nu incerci acasa, insa te poti uita la un numar impresionant de filmulete in care o bomboana de Menthos introdusa intr-o sticla de Coca Cola, transforma sticla intr-o adevarata bomba.

Asadar, Coca Cola nu este doar o bautura nesanatoasa care ne face sa regretam fiecare gura sorbita, insa este si o adevarata unealta impotriva diverselor probleme care apar in jurul nostru, reusind sa uimeasca prin proprietatile pe care le prezinta in unele cazuri.

 

Copyright Impact Music 2019