Masina personala sau mijloc de transport in comun in vacanta?

Vacantele sunt perioadele cele mai asteptate de catre oamenii din lumea intreaga. Nimic nu este mai placut decat sa stai, sa te relaxezi si sa descoperi lucruri si locuri noi. Cu toate astea, chiar si in vacanta exista numeroase semne de intrebare. Unul dintre aceste semne de intrebare este modul in care calatoresti, pe cont propriu, sau prin intermediul unui mijloc de transport in comun?

Fiecare dintre cele 2 variante aduce beneficii, dar ofera si numeroasa parti negative, asadar, trebuie cantarita cu atentie fiecare optiune.

Daca te hotarasti sa mergi in vacanta pe cont propriu, te vei bucura de flexibilitate maxima. Pleci cand vrei, te intorci cand vrei si dispui de comoditatea propriei masini. In plus, poti oricand sa faci un ocol si sa vizitezi lucruri pe care le gasesti interesante si nu depinzi de niciun orar. Transportul cu masina proprie este insa si destul de anevoios.

In primul rand, ai o grija in plus. Trebuie sa gasesti tot timpul un loc de parcare, trebuie sa te descurci in aglomeratie, in locuri straine si trebuie sa ai intotdeauna grija sa o pui intr-un loc in care sa fie in deplina siguranta. Pe langa asta, nu poti sa bei niciun strop de alcool. Daca esti in vacanta, alcoolul este unul din elementele care te ajuta la distractie. Chiar daca nu este baut in exces, acesta nu te lasa sa conduci, deci, daca vrei sa calatoresti in continuare trebuie sa te abtii.

Daca te hotarasti in schimb sa mergi cu un mijloc de transport in comun, desi nu ai flexibilitate maxima, ai libertate totala. Poti opta pentru avion, pentru o calatorie extrem de rapida si de placuta, sau poti alege trenul sau autocarul. Fiecare din cele 3 variante sunt eficiente, in cazul trenului si in cazul autocarului existand si avantajul unei economii destul de mari de banuti. 

Din pacate, in cazul acestor variante va trebui sa depinzi intotdeauna de un program si nu vei putea sa faci popasuri unde vrei tu. Este un dezavantaj, insa faptul ca te lasa sa bei cat vrei si ca nu iti ofera griji in plus, pare a fi extrem de tentant.

Indiferent care ar fi alegerea transportului, ceea ce conteaza in final este sa gasesti o locatie excelenta pentru vacanta si sa te bucuri minut cu minut de zilele libere pe care le ai. In felul acesta, nu va mai conta cu ce ai ajuns acolo, ci va conta doar ca ai ajuns.

Copyright Impact Music 2019