Mocasini damă – unde găsesc modele primăvăratice?

Bine, dacă aș întreba pe cineva de pe stradă mi-ar răspunde că orice magazin de încălțăminte rezonabil oferă asemenea tip de încălțăminte. Însă atunci când se pune problema de a găsi mocasini de damă din piele naturală cu un design plăcut și aspect deosebit, deja aria de căutare devine din ce în ce mai redusă. Nu mare mi-a fost mirarea atunci când cămocasini damautând mocasini de damă, să găsesc practic aceleași tipuri de produse în majoritatea magazinelor. Pe principiul astea se vând – astea aducem, magazinele urbane prezintă aceeași ofertă de mocasini de damă. Pretutindeni aceleași produse, aceleași culori.

Și totuși de unde aș putea cumpăra mocasini de damă din piele?

Plictisită de drumuri urbane cu același rezultat, am decis să caut încălțămintea care-mi trebuia. Ca și în offline, am găsit o mulțime de magazine în online cu prețuri mici și calitate pe măsură până la prețuri ireale la o calitate nu cu mult diferită de prima categorie. Am căutat în primul rând produse din piele naturală, și nu vreau să o luați neapărat ca pe moft, însă piciorul “respiră” altfel atunci când este încălțat cu un produs din piele naturală. Este o cerință pe care mi-o impun de fiecare dată când cumpăr o pereche de încălțări.
Pe de altă parte caut un model de mocasini care să ma avantajeze și atunci când merg pe stradă și atunci când sunt la birou, să mi se potrivească atât cu o ținută casual cât și cu una adecvată muncii la birou. Poate că unii consideră că încerc să găsesc sfântul Graal, însă după câteva ore de online mining, de săpat prin magazine și sute de produse, am găsit mocasinii de damă din piele naturală care să mă avantajeze. Mi-am luat o pereche de mocasini de culoare coniac, cu o talpă ceva mai înaltă, care să-mi scoată în evidență piciorul dar în același timp să-mi ofere comoditatea de care am nevoie.

Copyright Impact Music 2019