Multe modele de ghete copii pot fi cadouri de Crăciun

De Crăciun ne întrecem care mai de care în a ne face cadouri felurite, de la şosete şi căciuli, până la ghete pentru copii şi bijuterii pentru femei. Da, cred că nişte ghete de băieţi şi cizmuliţe de fetiţe sunt cadouri foarte potrivite, mai ales dacă ştim că afară este frig şi că o pereche de încălţăminte în plus este mereu bine-venită.

Ghete băieţi din piele naturală

ghetute pentru copiiE adevărat că m-am gândit să cumpăr ghete de copii drept cadouri în luna decembrie şi de aceea m-am documentat pe internet să văd ce pot găsi mai bun şi mai avantajos ca preţ. În primul rând, m-am oprit pentru fiul meu cel mare la o pereche de ghete băieţi din piele naturală de culoare bleumarin, cu talpa mai groasă, rezistentă dar elastică şi cu striaţii antiderapante, perfecte pentru momentul în care ninge şi este gheaţă pe jos, pentru a evita alunecarea şi căderile periculoase. Mărimile disponibile sunt foarte variate, de la 33 la 40, însemnând că pot alege perechea de ghete băieţ care îi vine perfect.

Pentru fiul meu cel mic m-am gândit la nişte ghete pentru copii Tarty, galbene, din nabuc. Mi se par foarte moderne şi vesele în acelaşi timp. Ştiu că am mai avut în anii trecuţi acelaşi tip de ghete băieţi şi s-au comportat foarte bine, copiii mei fiind foarte încântaţi de ele. Aceste încălţăminte am să le împachetez frumos, le pun fundiţă roşie şi abţibilduri cu Moş Crăciun şi le aşez sub brad, pe lângă alte surprize pe care le voi face.

Sugerez şi altor mămici şi tătici să facă surprize atât plăcute cât şi utile celor dragi. În acelaşi timp, aş mai adăuga că dacă le comandaţi de pe internet, faceţi şi economie de timp: nu mai rătăciţi ore în şir, în aglomeraţie în Ajunul Crăciunului prin cine ştie ce mall.

Copyright Impact Music 2019