Pantofi stiletto pentru femeile puternice

Întotdeauna am asociat pantofii stiletto cu imaginea unei femei care ştie ce vrea, care deja ştie cine este şi ceea ce îşi doreşte în viaţă, din toate punctele de vedere. Ca bărbat, nu îmi pot imagina cum pot aceste femei să meargă pe astfel de tocuri, în ciuda faptului că sunt foarte impresionat de aspectul piciorului în pantofi stiletto. Cred că sunt foarte feminine, poate cele mai senzuale încălţări de damă, consider că sunt periculoase arme de seducţie şi de autoritate.

Bărbaţii preferă pantofii stiletto…purtaţi de femei

pantofi stiletto de pe otter.roPoate că sună ciudat, venită din gura unui bărbat, declaraţia de dragoste făţişă pentru pantofii stiletto, însă nu am complexe şi nu îmi este teamă de o sinceritate admirativă faţă de aceştia. Indirect, faţă de femeile senzuale care ştiu să se pună în valoare printr-o accesorizare corectă. Ṭinute elegante, deux pieces, rochii sexi sau de seară, toate merg cel mai bine cu pantofi stiletto. Aceştia flatează glezna, lungesc piciorul şi dau feminitate şi senzualitate.

Pantofi stiletto pentru contexte potrivite

Bineînţeles că nu sunt adeptul stiletto în sala de sport, la plajă sau pe pârtie! Consider că orice femeie adevărată şi matură ştie care sunt limitele şi contextele potrivite pentru ca nişte pantofi stiletto să fie cei care pun în valoare purtătoarea şi nu o transformă în ţinta ironiilor mai mult sau mai puţin fine.
Am mai văzut pe internet filmuleţe amuzante cu domnişoare care se voiau sexi, dar care îşi scoteau cu greu tocurile pantofilor stiletto din nisip, abia înaintând spre locul în care intenţionau să facă plajă. În acelaşi timp, admir imaginile de revistă sau de reportaje tv în care se laudă ţinutele nenumăratelor dive de cinema şi televiziune, purtătoare ale unor ţinute remarcabile, cele mai multe de creator, cu pantofi stiletto perfect potriviţi ocaziilor şi ţinutei vestimentare.

Copyright Impact Music 2019