Te interesează informaţiile despre închiriere apartament în zona Aviaţiei?

De curând am încercat să găsesc pentru închiriere un apartament în zona Aviaţiei. Nu pentru mine ci pentru nişte amici care se vor muta cu familia în capitală, venind din altă zonă din ţară, intenţionând să se stabilească aici. Ei vin în Bucureşti din cauza serviciului soţului, care tocmai a fost promovat într-un post important în domeniul IT şi îşi pot permite să se relocheze, prietena mea renunţând, pentru moment, la jobul său.

Multe oferte de închiriere apartamente în Aviaţiei

Primul lucru pe care l-am făcut atunci când am intenţionat să caut oferte de închiriere apartament a fost să intru pe cât mai multe site-uri specializate în imobiliare. Sinceră să fiu, nici nu m-am gândit să mă uit în vreun ziar, asta şi pentru că nu prea mai cumpăr ziare. Cel mai sigur este să vorbeşti cu un consultant de la o agenţie imobiliară dacă vrei să obţii un contract avantajos pentru închiriere apartamente în Aviaţiei.

2 camere apartament inchiriei - GoldenKey.roDupă ce am studiat ofertele de închiriere apartamente în Aviaţiei afişate pe site, am sunat la numărul unui senior consultat afişat pe pagina principală. Acesta din urmă mi-a lămurit nedumeririle prin răspunsuri la întrebări şi ulterior a stabilit o întâlnire la care am vizitat cinci locaţii diferite, fiecare dintre ele fiind văzute de mine în fotografiile de pe net. Am stabilit un clasament al celor mai bune trei oferte de închiriere apartament în zona Aviaţiei şi ulterior, când prietena mea a putut să vină împreună cu soţul său în Bucureşti, a vizitat aceste locuinţe recomandate atât de mine cât şi de agentul imobiliar.

Bineînţeles că alegerea a aparţinut în totalitate amicilor mei. Au ales spre închiriere un apartament din zona Aviaţiei, dintr-un ansamblu residenţial ce se află foarte aproape de Parcul Herastrău. Este o locuinţă drăguţă, spaţioasă, cu terasă şi parcare în garajul subteran.

Copyright Impact Music 2019